5 jun 2009, 23:11

Щрихи 

  Poesía
702 0 18

http://www.youtube.com/watch?v=e9NrQzJCWW8&feature=related

 

 

***

 

дотича

на пръсти

смирение

в очите ми спря се…

поседна

 

изброди

мига

с недоверие

и тихо

към теб

се пресегна…

 

 

***

 

закичих отново…

 
старата къща
пометох листата
от тъжните

кестени
врата притворих
разплетох

лозата
и огън запалих
за дългите вечери...

 

 

***

 

и снимам мига…


да се върне
в очите

на всеки
прекрачил
съня ми...

разпръсвам
в духа ви
смирение
през пръсти
изтича дъха ми...

 

 

***

 

а сутрин…

 

рисувам усмивки

по сини простори

по прашни следи

 

и себе си даже рисувам…

 

по тихи

безструнни…

 

сълзи…

 

 

***

 

 дотича

на пръсти

смирение

в очите ми спря се…

поседна

 

в косите ми

броди безвремие…

 

затворих очи…

 

да прогледна

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??