http://www.youtube.com/watch?v=e9NrQzJCWW8&feature=related
***
дотича
на пръсти
смирение
в очите ми спря се…
поседна
изброди
мига
с недоверие
и тихо
към теб
се пресегна…
***
закичих отново…
старата къща
пометох листата
от тъжните
кестени
врата притворих
разплетох
лозата
и огън запалих
за дългите вечери...
***
и снимам мига…
да се върне
в очите
на всеки
прекрачил
съня ми...
разпръсвам
в духа ви
смирение
през пръсти
изтича дъха ми...
***
а сутрин…
рисувам усмивки
по сини простори
по прашни следи
и себе си даже рисувам…
по тихи
безструнни…
сълзи…
***
дотича
на пръсти
смирение
в очите ми спря се…
поседна
в косите ми
броди безвремие…
затворих очи…
да прогледна
© Бехрин Всички права запазени
!!!