10 feb 2007, 23:32

Сигурно деня ще дойде... 

  Poesía
553 0 9
Сигурно деня ще дойде... сутринта?!
Ще го чакам - тъжна и сама.
Ще споделям мълчаливо с нощта,
докато сърцето ти не се поразтопи/поне замалко/.

Сигурно и краят на кошмара ми ще дойде?!
Кога ли? Ами, може би
когато душата ти сълза не пророни...
И горчиво се разкае за това, което ти ми стори...

Може би - незнам...
А исках и аз да литна свободна,
това се случваше, но за ден - два.
Нима такава ще е участта ми до смъртта?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??