Силна съм, но съм и слаба
вдигам все голяма врява.
Искам в този ден зелен
аз да стана феномен.
Да крача бодро и с вдигната глава
без някой да ми казва как защо кога.
Но знам, че много труд се иска,
за да бъда аз спортиска.
Всичко да оставя зад гърба
и да се втурна с пълна сила през риска.
© Вероника Todos los derechos reservados
там те чака мама с мусака!
Пиши!!!