мъгла
пред мен
познат силует върви
искам да те видя
да протегна ръка
за да те докосна
да се спра в очите ти
и да ти се усмихна
затичах се да те догоня
но със сърпа си
луната тъмен облак свлече
и те скри
понечих да извикам
сред голите тополи
засвири вятърът на флейта
и ме заглуши
а исках
само да те видя
да ти се усмихна
и да те...
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados
само да те видя
да ти се усмихна
и да те...
краят си го знаеш само ти...
чудесно, Ласка....!
поздрав от вълчо!