Sep 24, 2008, 5:06 PM

силует 

  Poetry
458 0 9

 
мъгла
пред мен
познат силует върви

искам да те видя
да протегна ръка
за да те докосна
да се спра в очите ти
и да ти се усмихна

затичах се да те догоня
но със сърпа си
луната тъмен облак свлече
и те скри

понечих да извикам
сред голите тополи
засвири вятърът на флейта
и ме заглуши

а исках
само да те видя
да ти се усмихна
и да те...

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??