На лунната пътека,
витаят силуети.
На есента листата,
златни са конфети.
Въздухът - за двама,
Дишаме във ритъм.
Усещам твойто рамо.
И нищо аз не питам!
Морето е спокойно,
китарата е тиха.
Ти знаеш, че съм твоя.
Безмълвна се събличам.
© Жулиета Todos los derechos reservados