25 nov 2017, 18:04

Символ на живота 

  Poesía » De amor
310 0 2

Символ на живота

 

 

Нощта се ражда в твоите ръце,

от твоите чувства, любов и сърце.

дарявай нежност и топли ласки,

дарявай прегръдки мъжки.

 

 

Лъчите слънчеви спират в твоят сън,

покажи на света нощта и твоя блян.

Не се гневи на утрешния слънчев ден,

ражда се в твоите ръце и е променен.

 

 

Ако в съня ти спре жената в бяло,

любовта ще прелита с облаче спряло.

Мечтите в красив букет се вплитат

и в обич дръзка и топлина се вричат.

 

 

В теменужената нощ живей, обичай,

с лилавия воал душата обличай.

И сърцето приема една свидна любов,

ръцете да протегнеш ти си готов.

 

 

И раждането на нощната омая

с трепет се спира в деня и аз зная,

пролет бяла носи и чувства, и живот,

символ на радост и на любов.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??