27 sept 2006, 13:25

сине 

  Poesía
873 0 3
Мечтите ми, злодей унищожи!
За миг направи ги на прах и пепел.
Зарови ги дълбоко в Земята,
от там, където ни една не може да излезе,
дори в съня ми да се появи.
Надеждите ми, като птици,
отлетяха много надалеч
и никога не ще намерят пътя,
при мен обратно да се върнат те.
Остана само обичта ми -
силна, пареща до болка чак.
Нея, никога и никой не може да отнеме, сине,
докато съм жива на този свят!

© Веселина Узунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??