18 jul 2015, 13:05

Синхронно трептене 

  Poesía » De amor
310 0 0

 


Духът ти разнежен врата ми гори,
гласът ти копнежен в ума ми звучи,
страстта ти гореща по мене пълзи,
властта ти над мен разноцветна кръжи.

Мълчиме еднакво, еднакво мълвим,
говорим еднакво, еднакво тъжим,
ръката държиш ми, и аз те държа,
в пътека вървим с колоритна съдба.

Вървиме щастливи, загледани в днес,
и няма вина, фалш, лъжи, интерес,
трептиме в синхрон на едни честоти,
оглеждам се в теб... обичаш ме ти.


© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??