27 jun 2010, 21:47

Сините поля на моята душа 

  Poesía » Otra
1184 1 24

Във сините поля на моята душа

момиченце със звездна пелерина

подскача весело със кошничка в ръка

и търси своите мъниста сини.

 

Катери се със смях по синята дъга

и все по-синьо птиците му пеят,

за него винаги е син света

и този цвят му стига да живее.

 

Във сините поля на моята душа

танцува малка, бяла фея,

когато ми е мъчно и оставена сама,

кураж ми дава пак да се засмея.

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??