19 mar 2007, 15:11

СИНЬО ВЪЛШЕБСТВО 

  Poesía » De amor
1943 0 24
 

Отворих си сърцето, за да влезеш,

дойде при мен със миг от пролетта.

В очите ти съзрях аз нежен блясък,

а ти във мойте срещна любовта.

И вятърът погали ме с дъха си,

усетил този порив на страстта.

Настръхнала усетих аз гласа ти,

на чайките с крилете долетял.

Със устните рисуваше картина,

ръцете ти запалваха звездите.

И стонове пулсираха от нежност

в телата ни, преплетени с вълните.

Със синьото вълшебство ме понесе,

към тази обич с много светлини.

Безбройни песъчинки радост внесе,

остави в мен... изгарящи следи.

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??