19 мар. 2007 г., 15:11

СИНЬО ВЪЛШЕБСТВО 

  Поэзия » Любовная
1942 0 24
 

Отворих си сърцето, за да влезеш,

дойде при мен със миг от пролетта.

В очите ти съзрях аз нежен блясък,

а ти във мойте срещна любовта.

И вятърът погали ме с дъха си,

усетил този порив на страстта.

Настръхнала усетих аз гласа ти,

на чайките с крилете долетял.

Със устните рисуваше картина,

ръцете ти запалваха звездите.

И стонове пулсираха от нежност

в телата ни, преплетени с вълните.

Със синьото вълшебство ме понесе,

към тази обич с много светлини.

Безбройни песъчинки радост внесе,

остави в мен... изгарящи следи.

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??