27 feb 2016, 1:57

Синя кръв 

  Poesía
302 0 2

Синя кръв

 

Какво, като е синя кръвта ти

и поддържа ежедневно плътта ти?

Моята пък, е много гъста.

От такава сърцето се пръска.

 

Но предпочитам да се пръсне навреме,

отколкото, ежедневно, да вземе

да се чуди как да живее

със рядка, която да посинее.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??