3 dic 2016, 18:16

Синя луна 

  Poesía » De amor
293 0 1

С тази пълна синя луна

винаги свързвам двама ни,

че били сме огрявани

от омайната светлина.

 

Тази пълна-пълна луна –

сърце с обич препълнено,

в нежност двама обгърна ни

с магнетичната тишина.

 

Тази синя-синя луна

синия цвят е поднесла

на девойката весела – 

синеоката ми жена...

 

Тази странна-странна луна

ми нашепва непрестанно

и изпраща някак странно

към мен – единствено – сигнал...

 

...От всички хора на земята

аз виждам: синя е луната...

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??