1 ago 2014, 15:55

Сиртаки 

  Poesía » De amor
627 0 15

Танцуваш прекрасно сиртаки.

Влюбена, нежна, пластична.

Ритуал вековен.

 

Изящество чете се във очите ти.

Изгубена в лабиринта на страстта,

своята същност разкриваш.

 

Любовното  желание  извира

от дълбината на душата ти.

Усещам твоето вълнение.

 

Любувам ти се, радвам ти се,

наслаждавам се.

Вдъхновен от танца красив.

 

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??