Танцуваш прекрасно сиртаки.
Влюбена, нежна, пластична.
Ритуал вековен.
Изящество чете се във очите ти.
Изгубена в лабиринта на страстта,
своята същност разкриваш.
Любовното желание извира
от дълбината на душата ти.
Усещам твоето вълнение.
Любувам ти се, радвам ти се,
наслаждавам се.
Вдъхновен от танца красив.
© Симеон Пенчев All rights reserved.
Тук можело и да се танцува!