23 dic 2023, 7:25  

Сияен Метеор 

  Poesía » De amor
209 0 2

Няма те.                                                              

Дъхът ми спря...

 

Прониза ме и
отлетя през мен в безкрайността на мрака.
Магията остана ми 
от твоя звезден прах в дирята на зодиака.

 

Моята ненужна истина ли те прогони?
Захаросани лъжи ли искаш само?
Искай всичко! 
И само трепета край теб ми остави!

 

По теб и шеметните висини ще изкатеря!
Но вече аз душата си не мога да намеря...
Тя отлетя със спомена във вечността
След теб и твоята сияйна красота...

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Приятно ми е, Петя_Ап. Благодаря Ви за отзива, стимулиращ е ...
  • Готино. Одобрявам и снимката ти 🙂.
Propuestas
: ??:??