15 jun 2007, 22:14

Скитница 

  Poesía
640 0 9
       Сън във сън сънувам...
       И във него пак летя...
       Пак ли някъде в Отвъдното
       скита моята душа?


       Билки и цветя омайни
       по небето да бере...
       Всички звездни тайни
       лунатичката ще разбере...


       Скитницата сутрин се завръща,
        пила лунна светлина...
        Самодивската си същност
        като дреха сваля през деня...

           15.06.2007

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??