Jun 15, 2007, 10:14 PM

Скитница 

  Poetry
647 0 9
       Сън във сън сънувам...
       И във него пак летя...
       Пак ли някъде в Отвъдното
       скита моята душа?


       Билки и цветя омайни
       по небето да бере...
       Всички звездни тайни
       лунатичката ще разбере...


       Скитницата сутрин се завръща,
        пила лунна светлина...
        Самодивската си същност
        като дреха сваля през деня...

           15.06.2007

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??