15 dic 2009, 0:52

Скитник 

  Poesía » De amor
441 0 0

По улиците виждам те самотен,
отчаяно отпуснал ти глава
вървиш напред, а всъщност -
живееш в свойта слепота.

Не виждаш красотата на живота,
осъждаш строго любовта,
несретна и отхвърлена
се чувства твоята душа.

Копнееш за милувка нежна,
дори за думичка една,
а никой сякаш не поглежда
и не вижда твойта самота...

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??