15.12.2009 г., 0:52 ч.

Скитник 

  Поезия » Любовна
443 0 0

По улиците виждам те самотен,
отчаяно отпуснал ти глава
вървиш напред, а всъщност -
живееш в свойта слепота.

Не виждаш красотата на живота,
осъждаш строго любовта,
несретна и отхвърлена
се чувства твоята душа.

Копнееш за милувка нежна,
дори за думичка една,
а никой сякаш не поглежда
и не вижда твойта самота...

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??