3 jul 2010, 10:18

Скок 

  Poesía » Otra
316 0 0
В хармоничното единство на срещата
за момент премина бурен споменен поток.
Настъпилата тишина забушува в океан.
Вълните полагаха ръце на лицата ни, 
а зад нас времето изчезна в окончание.
Издигнати, свободните вълни се усмихваха.
От океана се надигна планина и израсна.
Дим покри мостовете пред Слънцето, 
зашумяха сенки на крещящи абсурди.
Пропълзя червеното, вълните жадно виеха. 
Огънят ги пресуши до пустиня, до стъкло. 
В него засияха очите ни като звезди.
В сълзите изплува Светлината и преля. 
Прекъсна връзките на отделеността.
Скокът, морско синьо, зеленее Посоката.

© Ийвън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??