17 nov 2017, 13:12

Скрит 

  Poesía » Filosófica
511 0 0

Дай вода в шепа да взема,

лицето в нея да мога да скрия.

Лист, химикал, стиснал в ръка,

аз там страховете си искам да скрия.

 

О, алкохол! Да пия ми дай,

та цялата тежест в мене да скрия.

Свети монитор, тъмна стая.

Ех, да беше врата, аз там да се скрия.

 

О, мрачни улици, жълта нощ,

от вашите лица бягам да се скрия.

Празен вагон, погледи празни.

От светлината, шума, аз да се скрия.

 

Ъгъл на стая, там да седя,

в коляно очите опитвам да скрия.

Самота, мой стари познайник,

от себе си сам няма как да се скрия.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??