25 nov 2016, 7:49

Слабост 

  Poesía » De amor, Erótica
1319 1 3

Слабост

 

Очите ѝ, погледът -

само засилваха неговия апетит.

Дрехите, кожата, допирът -

но зад егото си той беше скрит.

 

Походката ѝ, гласът -

събуждаха дълбоко скрито желание.

Смехът ѝ, устните - зовът -

като хищник да нападне,

без колебание.

 

Инстинкт. Усет. Страст.

Крещяха в главата му, неспирно.

Жена. Изкушение. Грях-

В ума му всичко бе изтрито...

 

Студен. Арогантен.

Пречупен от съвършения враг -

в момент на слабост - подвластен -

той я желаеше пак.

© Мария-Магдалена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??