20 feb 2017, 13:08

Сладолед 

  Poesía
3456 2 8

С различен вкус, но винаги студен, 

обичаме го, да е замразен, 

живее в къщичка от лед 

и е сладък, като мед! 

 

И наричаме го.......... 

СЛАДОЛЕЕЕЕД

© Pepi Petrova Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

7 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??