Feb 20, 2017, 1:08 PM

Сладолед 

  Poetry
3642 2 8

С различен вкус, но винаги студен, 

обичаме го, да е замразен, 

живее в къщичка от лед 

и е сладък, като мед! 

 

И наричаме го.......... 

СЛАДОЛЕЕЕЕД

© Pepi Petrova All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

7 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??