25 sept 2008, 17:39

След болките и раните идва happy end?! (Всяка песъчинка е мечта) 

  Poesía » Filosófica
630 0 3

През пръстите ми пада пясък...

Всяка песъчинка е мечта...

Мечта, която трудно се осъществява...

Или никога не докосва реалността...

И нима „ме лъгаха" приказките, които съм прочела...

Че след болките и раните... идва happy end... ;(

Като малка ги четях и наивно мислех, че съм смела...

Мечтаех, че и мен ще ме споходи този ден,

в който вълшебния ми сън се превръща в реалност...

Не ми омръзна да бъда оптимистична...

Да, такава съм... Оптимистка до баналност,

а ще спре ли да боли, ако стана безразлична?

Не... Не се присмивайте на детските копнежи...

Дори да нямат шанс да се превърнат в истина...

Нали държи ни живи, тази последната надежда,

че можем да пречупим реалността убийствена...

През пръстите ми пада пясък...

Всяка песъчинка е мечта...

Мечта, която трудно се осъществява...

Но не е неосъществима... Нали така...?

© something else Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • точно така...мила Вилияна...но когато се осъществи....престава да бъде мечта...
    човек е голям...колкото са големи мечтите му...с обич за теб.
  • Благодаря ви!
  • "През пръстите ми пада пясък...
    Всяка песъчинка е мечта...
    Мечта, която трудно се осъществява...
    Но не е неосъществима... Нали така...?"

    Нима без мечти ще ти е по-хубаво. Едва ли. Вярвай и се надявай!!!
    Поздравления и успех, Вили!!!
Propuestas
: ??:??