5 jul 2008, 1:00

След... дъжда 

  Poesía » Otra
623 0 13


Ще простиш ли,

аз сама не мога,

(объркано е, знам)

ще позволиш ли

цялата тревога

на теб да я предам?

Не си виновен,

боли от невината,

на тъмно я държа,

вкусът и е отровен,

подслажда я сълзата

след тебе и... дъжда.

 

04.07.2008г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??