Сама до болка наранена,
вината носеща за грешките на някой друг,
живях до този миг смирена
изгаряща от плам и студ.
Но стига вече!
Ще отворя аз очи,
за да мога в една сълза събрала
мъката на отминалите дни
да видя твоите очи сълзящи
как тъжно плачат в нощта,
за да мога някой ден отново
да приема радостна света
за една истина красива и невинна,
изгаряща моята душа.
Прощавам грешките ти стари,
очи затварям за всичките злини,
ръце протягам, за да те прегърна
както някога преди!
© КРЕМЕНА КРЪСТЕВА Todos los derechos reservados