6 jun 2004, 22:15

След като те изгубих 

  Poesía
1551 0 1
Оцених стойността ти,след като те изгубих,
а сега греха си изкупих,
с болката голяма,на която лек беше ти ,
а такаъв вече няма!!!



© Черната Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??