6.06.2004 г., 22:15 ч.

След като те изгубих 

  Поезия
1562 0 1
Оцених стойността ти,след като те изгубих,
а сега греха си изкупих,
с болката голяма,на която лек беше ти ,
а такаъв вече няма!!!



© Черната Далия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??