Jun 6, 2004, 10:15 PM

След като те изгубих 

  Poetry
1563 0 1
Оцених стойността ти,след като те изгубих,
а сега греха си изкупих,
с болката голяма,на която лек беше ти ,
а такаъв вече няма!!!



© Черната Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??