Слънцето е вече на запад,
в заревото му чезнат лъчите,
любов и младост отиват си,
на бурен живот отброяват се дните.
В непрестанно състезание с времето,
до дупка натиснали педалът,
улисани на живота с проблемите,
неусетно стигаме финалът!
Флагът размахала е Старостта,
за повторение свършила е филмовата лента,
на празните трибуни седнала е Тя,
търпеливо чакаща да дойде момента!
Изкачили на живота върха,
облени от светлината на славата,
не искаме да знаем за това,
че дойде ли Тя, след Нея е Забравата!?
© Никола Яндов Todos los derechos reservados