28 sept 2012, 15:15

След теб 

  Poesía » Otra
809 0 2

Събирай сълзите ми в шепи

излей ги като ручей див

отпий от тях отрова

не ще си вече жив

 

От мъртва тъкан чакаш доброта

както луната своята каляска

но аз съм друга няма топлина

свалих и тази маска

 

И студ сковава те сега

прохладата на космоса пристига

ти беше моята мечта

моята болна радост дива

 

Но стига с тази самота

Без теб душата ми  - прекрасна

Мъчи се ТИ сега

Да видиш що е болка бясна

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много истинско и вярно. Да видиш що е болка бясна!
  • Много хубаво.Помниш ли когато ми ги четеше
Propuestas
: ??:??