8 may 2011, 16:55

След теб 

  Poesía » De amor
931 1 3

Изгубвам се. Безмълвно се стопявам

след нечии невиждащи очи.

Разпада се усмивката ми. Тялото.

Ръцете ми превръщат се в мъгли.

И устните ми стават по-прозрачни,

а думите ми празни. И кънтят.

Изгубвам се след устните ти мрачни,

които още сякаш ме горят.

Изгубвам се и ти не ме намираш.

Защото съм се влюбила в съня,

във който си представях, че те имам.

А имала съм само тишина.

 

© Мариета Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??