12 mar 2016, 9:43

След Теб 

  Poesía » Otra
349 0 12

тихо и нежно

след Теб всеки звук

свое нещо подрежда

припява капчук

остри завои придрямват

в очите

правият път лъкатуши

в мечтите

нежно и тихо

докосвам без глас

онзи късмет

важен за всеки от нас

и очаквам

да стигне където

него очаква сърцето

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??