12.03.2016 г., 9:43 ч.

След Теб 

  Поезия » Друга
351 0 12

тихо и нежно

след Теб всеки звук

свое нещо подрежда

припява капчук

остри завои придрямват

в очите

правият път лъкатуши

в мечтите

нежно и тихо

докосвам без глас

онзи късмет

важен за всеки от нас

и очаквам

да стигне където

него очаква сърцето

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??