тихо и нежно
след Теб всеки звук
свое нещо подрежда
припява капчук
остри завои придрямват
в очите
правият път лъкатуши
в мечтите
нежно и тихо
докосвам без глас
онзи късмет
важен за всеки от нас
и очаквам
да стигне където
него очаква сърцето
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены