17 ago 2011, 9:48

След залез слънце 

  Poesía » Otra
560 0 1

След залез слънце

Когато дърветата запеят

и птиците заспят,

облаците ще се гонят

и дните ще летят.

 

Тогава ти ще ме намериш,

или може би аз теб?

Насред път ще почнеш песен

и ще намериш своя лек.

 

Слънцето ще залезе

без надежда за възход

и под небето ще се срещнем

под всеобщия ни небосвод.

 

За ръце ще те подхвана

и очите ще приспя.

Солта ще ближа от твоята рана

и болката успокоя.

 

Колкото и романтично,

не за любов съм тук дошла.

Тази вечер под небето

ти се срещна със смъртта. 

© Просто Човек Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??