След залез слънце
Когато дърветата запеят
и птиците заспят,
облаците ще се гонят
и дните ще летят.
Тогава ти ще ме намериш,
или може би аз теб?
Насред път ще почнеш песен
и ще намериш своя лек.
Слънцето ще залезе
без надежда за възход
и под небето ще се срещнем
под всеобщия ни небосвод.
За ръце ще те подхвана
и очите ще приспя.
Солта ще ближа от твоята рана
и болката успокоя.
Колкото и романтично,
не за любов съм тук дошла.
Тази вечер под небето
ти се срещна със смъртта.
© Просто Човек Всички права запазени