14 jun 2017, 22:52

Следа 

  Poesía » Verso libre
574 0 3

Момчетата, на които някога

преподавах литература –

днес

косят трева.

Не пишат есета.

В зеленото търсят себе си.

Ругаейки – оцеляват.

 

И помнят само Бай Ганьо.

 

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??