Jun 14, 2017, 10:52 PM

Следа 

  Poetry » Free verse
575 0 3

Момчетата, на които някога

преподавах литература –

днес

косят трева.

Не пишат есета.

В зеленото търсят себе си.

Ругаейки – оцеляват.

 

И помнят само Бай Ганьо.

 

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??