Следи
Ако стъпваме в пясъка,
не се знае дали вятърът
няма да заличи следите ни...
Ако стъпваме в калта,
не се знае дали слънцето
няма да ги изсуши...
Затова ще стъпваме
по острите канари...
Върху тях ще засъхне
кръвта от нозете ни...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados
...
Благодаря за отзивите!