15.11.2007 г., 8:52 ч.

Следи 

  Поезия » Философска
672 0 22
 

                                      Следи

 

 

                            Ако стъпваме в пясъка,

 

                            не се знае дали вятърът

 

                            няма да заличи следите ни...

 

                            Ако стъпваме в калта,

 

                            не се знае дали слънцето

 

                            няма да ги изсуши...

  

                            Затова ще стъпваме

 

                            по острите канари...             

 

                            Върху тях ще засъхне

 

                            кръвта от нозете ни...

 

 

 

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??