23 sept 2008, 11:36

Следи 

  Poesía
394 0 6
 

            СЛЕДИ

 

 

 

В очите заспива умореният град.

Душите ни се галят влюбено.

Като деца сред звезден водопад -

все търсим спомени изгубени.

 

 

В ласкав мрак нощта ни крие.

Оставя времето в нас следи.

И пазим мига с дъха си ние.

Под плащ от падащи звезди.

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??