23 ene 2017, 8:30

Следи от споделени думи 

  Poesía
3455 23 67

С не малко хъс, безбожно къс,

животът ни събира и разделя.

Посипва с пепел. Слага кръст.

Върти и нас, и сляпата неделя.

 

Връз белезите на простените неща

личат следи от споделените ни думи,

с които все приспиваме в нощта

съмненията си преди да ги погубим.

 

Навярно виден учен след години,

орисан да изследва битието,

в ръцете си с възхита ще върти

на нашето приятелство сърцето.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Кюлче Приятелство »

2 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??