28 oct 2008, 22:10

Слепота 

  Poesía » De amor
586 0 1

За пореден път се убеждавам,

че глупачката съм аз,

защото мислех,

че мога с теб да бъда аз.

 

Но сбърках с моята преценка

и отново сърцето ми кърви,

защото не усети момента, в който

твоето сърце за мен скърби.

 

Когато искаше да си със мен,

аз не го прозрях.

Оставих те с надежди празни,

без да го осъзнавам аз.

 

А днес,

когато за теб копнея аз,

ти стоиш встрани.

Страхуваш се отново да се приближиш.

Съмняваш се,

обмисляш всяка крачка,

не искаш да сгрешиш.

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??