12 abr 2008, 23:25

Сливен 

  Poesía » Del paisaje
1091 0 1
Ах, Сливен, Сливен,
град красив,
с много гаджета лъжлив,
и твоя голям балкан сив.

Ела в гората ти,
да чуеш ручей как шуми,
и кукувицата да кука,
на тебе хич да не ти пука.

На въздух чист,
нервите си успокой,
от дърво откъсни си лист,
с червено вино се настрой.

Елате, елате на сините камъни,
да видите тоз прекрасен край,
елате, елате на сините камъни,
да видите тоз истински рай.

© Митко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??