12.04.2008 г., 23:25 ч.

Сливен 

  Поезия » Пейзажна
1083 0 1
Ах, Сливен, Сливен,
град красив,
с много гаджета лъжлив,
и твоя голям балкан сив.

Ела в гората ти,
да чуеш ручей как шуми,
и кукувицата да кука,
на тебе хич да не ти пука.

На въздух чист,
нервите си успокой,
от дърво откъсни си лист,
с червено вино се настрой.

Елате, елате на сините камъни,
да видите тоз прекрасен край,
елате, елате на сините камъни,
да видите тоз истински рай.

© Митко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??